Advocat delictes Barcelona

La Firma

A Ballbé Defensa Legal & Compliance, assumim la defensa de particulars i empreses en tota mena de procediment penals, ja sigui des de l'Acusació, bé des de la Defensa, o amb caràcter preventiu (Compliance Penal). Amb nosaltres pots tenir la certesa que tu cas serà gestionat amb la màxima eficàcia, transparència i discreció. Realitzarem una defensa a ultrança dels teus drets des del principi fins al final, assegurant que es respecti la legalitat i el Dret a un Judici Just a què tots els ciutadans, tenim Dret.

Per això també, disposem d'una política flexible d'honoraris que ens permeten garantir una resposta igualment rendible i adaptada a les vostres possibilitats econòmiques.

El nostre estil de treball

Al nostre despatx, entenem que cada trucada, correu electrònic o visita concertada és el testimoni d'una persona angoixada que cerca una solució al seu problema. La nostra prioritat és garantir que, en abandonar les nostres instal·lacions, el client senti una sensació d'alleujament en saber que ha pres la decisió correcta, i que des d'aquell moment el seu problema passa a ser el nostre problema.

submergim en un minuciós estudi de cada detall, per trobar la solució que més s'ajusti als teus interessos i la seva viabilitat legal. Sempre us oferim una resposta sincera, basada en criteris tècnics, màxima transparència i atenció al llarg del procés. Mai et sentiràs sol i rebràs una resposta en menys de 24 hores.

D'altra banda, ens regim per la meticulositat en la preparació, i una indestructible determinació en l'execució.

Zones on prestem servei

Amb seu a Barcelona, prestem servei a tot Espanya.

abogado delitos Barcelona

Abogado delitos Barcelona

Què diuen de nosaltres?

bea
bea
23 Noviembre 2023
Víctor es un profesional extraordinario, serio y que domina a la perfección su trabajo. Es muy cercano y te da mucha seguridad. Desde el principio te informa de todo, estructura perfectamente el caso y te aclara cualquier duda. Nuestro caso se ha resuelto favorablemente gracias a él. No hemos podido estar en mejores manos, lo recomiendo totalmente.
Alberto Hermoza Mejia
Alberto Hermoza Mejia
29 Septiembre 2023
Sin palabras Víctor, un magnífico trabajo top 10, un profesional que desde el inicio te va informando en cada momento la situación de tu caso. Excelente ⭐⭐⭐⭐⭐
Aline Garcia
Aline Garcia
28 Septiembre 2023
Siempre muy útil en las informaciones, he indicado las mejores alternativas jurídicas para el cliente de manera profesional. Además, siempre estuvo disponible a buscar el esclarecimiento de cuestiones legales que no eran de su especificación jurídica. Estoy muy satisfecha con el servicio. Muchas gracias por todo.
ivan perez martinez
ivan perez martinez
27 Junio 2023
Un maquina
Khorshikyan Inga
Khorshikyan Inga
11 Mayo 2023
Me ayudo mucho a resolver mi problema y ganamos el caso. En todas las etapas del proceso recibí información completa sobre mi caso de tal forma que pudiera comprenderlo todo, así como apoyo moral. Es todo un profesional en su campo; y en la resolución de casos penales, solo confío en él. Recomiendo 100%
Carlos Losadavc .f1gý
Carlos Losadavc .f1gý
27 Mayo 2022
Muy bien profesional te da una tranquilidad desde el minuto 1 de contratar sus servicios lo recomiendo al cien por cien
Antonio Jose Fraile Santos
Antonio Jose Fraile Santos
10 Mayo 2022
Trato 100% desde el minuto 0 profesionalidad, excelencia asegurados y asesoramiento continuo en todo momento además de un trato humano inmejorable, se ha convertido en nuestro abogado. No os diré que tengáis que utilizar sus servicios pero si llega el caso estaréis en muy buenas manos.
Nicolas Blanquez
Nicolas Blanquez
8 Abril 2022
Un verdadero acierto. Ha sabido gestionar los diferentes proyectos con mucha velocidad y profesionalidad. Un equipo de plena confianza. Muy recomendable
Martinez Nino
Martinez Nino
27 Octubre 2021
Has resuelto el problema de pitagoras en una mañana letrado!! Gracias tu excelente trabajo, muy profesional . Has obrado un milagro!
Andrés Maldonado
Andrés Maldonado
19 Octubre 2021
Dentro de tener un problema a sido un placer que en mi defensa me tocase Víctor Ballbé a tenido un trato excelente conmigo y atención! Lo recomiendo !

Què ens fa diferents?

Ens caracteritzem per la nostra:

1

Qualitat tècnica

Amb diversos anys d'experiència i una sòlida formació, especialitzada en Dret Penal, hem aconseguit en poques ocasions imposar-nos a altres advocats que ens superaven en anys d'experiència.

2

Reputació i referències

Comptem amb amplis testimonis, tant a la premsa com de clients satisfets que avalen la nostra qualitat; havent obtingut la victòria en casos mediàtics, quan ningú més no apostava per ella.

3

Comunicació clara i eficaç

Mantenim una comunicació clara i fluida des de l'inici fins a la finalització del cas. Davant de qualsevol consulta, garantim resposta en un termini màxim de 24 hores. Igualment, expliquem al client el procés legal d'una manera que sigui comprensible.

4

Preu tancat

En formalitzar el contracte, el client coneix el preu exacte pels nostres serveis. Mai no hi haurà sorpreses amb els honoraris, el preu no es modifica ni un euro a dalt ni a la baixa; excepte en casos excepcionals en què es produeixi un clar desequilibri entre drets i obligacions. Si és així, mediària sempre previ i exprés acord amb el client.

5

Preu accessible i amb possibilitat de fraccionament

Ens adaptem a les possibilitats econòmiques de cada persona, oferint una generosa política de fraccionament d'honoraris. Això permet que la majoria dels clients puguin assumir el cost dels nostres serveis amb comoditat i segons la seva economia.

6

Proximitat i honestedat

Mantenim una relació propera i humana, escoltant atenta i detingudament les teves preocupacions. Treballem amb lleialtat absoluta per buscar la millor solució al teu cas, prioritzant sempre els teus interessos.

CONTACTE

T'informem sense compromís

El nostre equip està preparat per oferir-te la informació i assessoria que necessites, garantint una resposta ràpida i personalitzada. Contacta amb nosaltres a través del següent formulari o per telèfon i t’informarem dels nostres serveis sense cap compromís..

Formulari de contacte


  Telèfon

  +34 677 14 08 01

  Adreça
  (amb cita prèvia)

  Vía Augusta nº29, 6ª planta, 08006 - Barcelona

  Email

  info@ballbe.es

  Call Now Button