Advocat Penalista Barcelona

A Ballbé Defensa Legal & Compliance, estem especialitzats en la defensa de particulars i empreses en procediments penals a Barcelona i a tota Espanya. Ja sigui des de l’acusació, la defensa o amb caràcter preventiu, garantim una gestió eficaç, transparent i discreta.
Estem especialitzats i ens dediquem exclusivament al Dret Penal.
La tria d’un advocat es una decisió crucial que en no poques ocasions marcarà la diferencia entre guanyar o perdre. Amb nosaltres pots tenir la certesa que realitzarem una defensa a ultrança dels teus drets des del principi fins al final, assegurant que es respecti la legalitat i el dret a un judici just al qual tots els ciutadans, hi tenim dret.

Víctor Ballbé, reconegut advocat penalista a Barcelona

Víctor Ballbé Sanféliz

Advocat col·legiat número 41951 de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

· Preparació d'oposicions a la Carrera Judicial i Fiscal (4 anys i 4 mesos).

· Màster en Dret Penal i Ciències Penals (Universitat Pompeu Fabra i Universitat de Barcelona).

· Postgrau “Expert en Compliance Penal” (Universitat de Barcelona).

· Certificació compliance CESCOM i IFCA, Associació Espanyola de Compliance i International Federation of Compliance Associtations (2018).

· Curs sobre Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme (ICAB).

· Curs Especialitzat sobre el Procés Penal per Delicte contra la Hisenda Pública (ICAB).

· Curs d'especialització en violència de gènere (ICAB).

· Curs d'Especialització Lletrada a la Jurisdicció de Menors (ICAB).

· Curs de Dret Penitenciari (ICAB).

· Curs d'extensió universitària Policia i Sistema Penal (Universitat de Barcelona).

· Curs de comptabilitat pràctica (CEF).

Serveis com Advocat Penalista a Barcelona

Delictes contra les persones

Oferim una sòlida defensa en delictes com lesions, amenaces, coaccions, abusos sexuals, assetjaments, revelació de secrets i qualsevol tipus d'atemptat contra la integritat física i moral de les persones. Analitzem a fons les circumstàncies i garantim una estratègia processal adaptada per protegir al màxim els teus drets.

Delictes econòmics i empresarials

Assessorem i defensem en delictes societaris, financers i contra la propietat com apropiació indeguda, administració deslleial, estafa, alçament de béns, blanqueig de capitals, delictes fiscals, contra la propietat industrial i intel·lectual, etc. Comptem amb àmplia experiència en casos complexos que afecten empreses i particulars.

Delictes en l'àmbit familiar

Oferim assessorament i assistència lletrada en casos de violència domèstica i de gènere. També en delictes que afecten menors com abusos, abandonament de família, sostracció de menors, etc. En tots els casos garantim una defensa respectuosa i efectiva.

Delictes informàtics

Oferim assessorament i defensa especialitzada en delictes com danys informàtics, accessos il·legítims a sistemes, phising, estafes a través d'internet, revelació de secrets d'empresa, etc. Comptem amb àmplia experiència en aquests delictes cada cop més freqüents.

Delictes contra la Seguretat Col·lectiva

Treballem en casos de tràfic de drogues, delictes contra la seguretat viària com conducció temerària, sota els efectes de l'alcohol i drogues, etc. Així com en delictes contra la seguretat dels consumidors i usuaris.

Delictes contra l'honor

Protegim el teu dret a l'honor davant delictes com calúmnies, injúries, intromissió il·legítima en la teva intimitat, etc. Estudiarem el cas a fons per determinar si hi ha vulneració de drets fonamentals i garantir una defensa efectiva.

Dret penitenciari

Oferim assessorament sobre beneficis penitenciaris, permisos, tercer grau, llibertat condicional, indults, etc. Per garantir el respecte als teus drets durant el compliment de condemnes privatives de llibertat.

Compliance penal

Assessorem en el disseny i implementació de programes de Cumpliment Normatiu (Compliance Penal) per prevenir i gestionar riscos penals en empreses i organitzacions. Així com en la defensa en cas de procediments penals contra persones jurídiques.

Si busques un advocat especialitzat en defensa legal, a Ballbé Advocat Penal Barcelona trobaràs el que necessites.

Per què triar-nos?

Experiència jurídica

Amb una trajectòria consolidada en l'àmbit jurídic, la nostra qualitat tècnica es recolza per anys d'experiència en casos relacionats amb el camp del Dret Penal. Aquesta experiència es complementa amb una formació de qualitat, especialitzada i contínua, garantint un coneixement profund i actualitzat de les lleis i procediments penals.

Confiança comprovada

La nostra reputació s'ha construït sobre la base de resultats positius i la confiança dipositada pels nostres clients. Comptem amb nombrosos testimonis de clients satisfets que avalen la nostra competència. A més, hem aconseguit victòries en casos mediàtics, demostrant la nostra capacitat per enfrontar i resoldre desafiaments complexos.

Comunicació transparent

Entenem la importància de mantenir informats als nostres clients. Per això, ens comprometem a oferir respostes clares i oportunes, garantint una comunicació en un termini màxim de 24 hores. El nostre objectiu és que sempre estiguis al corrent i comprenguis cada etapa del procés. Estem sempre a la teva disposició per tot el que necessitis.

Honoraris sense sorpreses

La transparència és essencial en la nostra relació amb el client. Per això, oferim un preu tancat pels nostres serveis, assegurant que no hi haurà costos ocults ni sorpreses inesperades en els honoraris. Sabràs des de l'inici quina serà la inversió, permetent-te planificar adequadament.

Tarifes per a tothom

Som conscients de la diversitat econòmica dels nostres clients. Per això, hem implementat una política de fraccionament d'honoraris, buscant adaptar-nos a les possibilitats de cada persona. Aquesta flexibilitat permet que més persones puguin accedir a serveis jurídics de qualitat sense comprometre la seva economia.

Compromís i empatia

Més enllà de la relació professional, ens esforcem per construir vincles basats en la confiança i l'empatia. La nostra relació amb el client és propera i humana, escoltant les teves preocupacions i prioritzant els teus interessos. A Ballbé, no ets només un cas; ets una persona amb necessitats i drets que defensarem amb passió i lleialtat.

Amb seu a Barcelona,
prestem servei a tot Espanya.
Testimonis de clients
bea
bea
23 Noviembre 2023
Víctor es un profesional extraordinario, serio y que domina a la perfección su trabajo. Es muy cercano y te da mucha seguridad. Desde el principio te informa de todo, estructura perfectamente el caso y te aclara cualquier duda. Nuestro caso se ha resuelto favorablemente gracias a él. No hemos podido estar en mejores manos, lo recomiendo totalmente.
Alberto Hermoza Mejia
Alberto Hermoza Mejia
29 Septiembre 2023
Sin palabras Víctor, un magnífico trabajo top 10, un profesional que desde el inicio te va informando en cada momento la situación de tu caso. Excelente ⭐⭐⭐⭐⭐
Aline Garcia
Aline Garcia
28 Septiembre 2023
Siempre muy útil en las informaciones, he indicado las mejores alternativas jurídicas para el cliente de manera profesional. Además, siempre estuvo disponible a buscar el esclarecimiento de cuestiones legales que no eran de su especificación jurídica. Estoy muy satisfecha con el servicio. Muchas gracias por todo.
ivan perez martinez
ivan perez martinez
27 Junio 2023
Un maquina
Khorshikyan Inga
Khorshikyan Inga
11 Mayo 2023
Me ayudo mucho a resolver mi problema y ganamos el caso. En todas las etapas del proceso recibí información completa sobre mi caso de tal forma que pudiera comprenderlo todo, así como apoyo moral. Es todo un profesional en su campo; y en la resolución de casos penales, solo confío en él. Recomiendo 100%
Carlos Losadavc .f1gý
Carlos Losadavc .f1gý
27 Mayo 2022
Muy bien profesional te da una tranquilidad desde el minuto 1 de contratar sus servicios lo recomiendo al cien por cien
Antonio Jose Fraile Santos
Antonio Jose Fraile Santos
10 Mayo 2022
Trato 100% desde el minuto 0 profesionalidad, excelencia asegurados y asesoramiento continuo en todo momento además de un trato humano inmejorable, se ha convertido en nuestro abogado. No os diré que tengáis que utilizar sus servicios pero si llega el caso estaréis en muy buenas manos.
Nicolas Blanquez
Nicolas Blanquez
8 Abril 2022
Un verdadero acierto. Ha sabido gestionar los diferentes proyectos con mucha velocidad y profesionalidad. Un equipo de plena confianza. Muy recomendable
Martinez Nino
Martinez Nino
27 Octubre 2021
Has resuelto el problema de pitagoras en una mañana letrado!! Gracias tu excelente trabajo, muy profesional . Has obrado un milagro!
Andrés Maldonado
Andrés Maldonado
19 Octubre 2021
Dentro de tener un problema a sido un placer que en mi defensa me tocase Víctor Ballbé a tenido un trato excelente conmigo y atención! Lo recomiendo !
Contacta


  Telèfon

  +34 677 14 08 01

  Adreça
  (amb cita prèvia)

  Vía Augusta nº29, 6ª planta, 08006 - Barcelona

  Email

  info@ballbe.es

  Call Now Button